Hanna - övningen

Här kommer bild och en liten förklaring på övningen!
inte den finaste, menmen (a)
- Röda: Oxer och räcke orelaterat
- Blåa: Studs med galopp in
- Gröna: anriding i trav - markbom - 2 studs - 1 galoppsprång räcke
Först värmde vi upp lite på studsserierna, sen satte vi ihop allt till en lydnadsbana, red aldrig den men kan ändå förklara (a)
Vänster galopp, oxer --> räcke fortsätt i galopp in på blåa studsserien --> typ vinkelsväng över oxern, sakta av till trav, gröna serien ut i galopp, vinkelsväng till röda räcket, fortsätt i galopp, och avsluta med blåa studsserien.
Hoppas att det gick att förstå hyfsat iaf (a)
Nu måste ja fortsätta med Historian!
/Hanna

Hanna - hoppspec

Elle fick följa med till hoppspec idag. Vi jobbade med studs och linjer, han var jätteduktig! Han har ju väldigt svårt för studs, men jag tycker han löste det riktigt bra idag. En gång blev det plockepinn, men vi kom in lite fel så då mejjade han ner alla bommarna (a) Men annars gick det jättebra! På slutet skulle vi sätta ihop alla studs och linjer till en bana, men eftersom Elle inte är helt igång så nöjde vi oss med att hoppa långsidan där det stod en oxer och ett räcke på ca 85. Bilder på övningen kommer sen, måste plugga historia nu...
/Hanna

Therese - Jaha..

Nu hade ju jag tänkt att lägga ut bilder på det jag har shoppat i helgen, men då vill inte datorn fungera så det kan jag tyvärr inte göra så ni får vänta ett tag innan ni får se vad det är jag har med mig hem!!

Therese - Sammanfattning av helgen

Tänkte att jag skulle skriva en resumé av helgen! Det har varit den roligaste helgen på länge, kunde inte ha blivit bättre!
Jag, mamma, Nellie och hennes mamma Lena for till Stockholm i helgen för att umgås, shoppa och vara på Globen.
Om fredagen har jag redan skrivit om och det hittar ni HÄR. Sen under lördagen så var vi på stan och handlade hela dagen sen åt vi middag tillsammans och sen så satt vi och såg den sena showen på Globen och den var riktigt bra.
Sen på söndagen så blev det en lite mer sovmorgon sen begav vi oss till stan och gick där igen sen åt vi lunch tillsammans och efter det gick vi på stan igen. Efter någon timme tröttnade vi och for "hem" (alltså där vi bodde) och där var vi med min morbror och hans sambo. Riktigt trevligt eftersom vi inte träffar dom så ofta.

På måndagmorgon for vi då hem med tidigaste planet.
Det var riktigt skönt att komma hem, dock att det var några grader kallare. Roligaste av allt var att få träffa hästarna igen. Hade saknat dom så!<3


Therese - Lycka!♥

Jag är så lycklig som har dig! Du betyder så mycket för mig! Utan dig skulle jag inte kunna leva!
Jag kommer kämpa för att det föralltid ska vara vi...♥


Hanna - Vad fan är det för fel på folk?!?!?!?!

Vad fan har dom för fel?
Skulle lätt kunna sätta en kula i pannan på dom, utan problem...

Hanna - för mycke

Det är bara för mycke, orkar inte med det här.. Känns som jag har tusen grejer jag ska göra men det blir inget gjort. All energi går åt till att försöka komma på vad jag inte har gjort och vad jag totalt har glömt bort. Känns som att jag aldrig kan bara sätta mig ner och ta det lugnt, utan jag känner hela tiden en inre stress över allt som jag har ogjort... Jag gör allt jag kan för att försöka göra alla nöjda men det resulterar bara i att alla blir missnöjda..
Känns som jag bara springer mellan olika ställen, och vet inte vars jag ska. Jag vet själv till en viss del vad det här beror på, men det är inget som jag vill skriva om här. Men jag behöver bara skriva av mig lite.. Få ut lite av det..
.......

Hanna - promenad

Det blev en promenad med Elle idag, det var så halkigt och hårt sen så tänkte ja att han har säkert träningsverk från igår så det passade bra. Han verkade tycka att det var jätteskönt, det blev ca 25 min. :)
Blev extremt tävlingssugen! Fast säsongen har typ just slutat.. Eller vi har ju förhoppningsvis KM kvar i både hoppning och dressyr, körningen vet jag inte om det blir något, brukar inte de. Blir att rida Elle på hoppningen tror jag, det går ju i LC ( 90) och LC + 5 ( 95) om det är lika som förre året så det gäller ju att jag hinner hoppa lite banor på mins den höjden. Får se om jag rider omhoppningen, om vi ens tar oss dit förståss ;) men vet inte riktigt om jag vill att han ska debutera 95 inomhus då det är så trångt, han har ju lite svårt för det där att ta det lugnt (a) Men det är ju ett tag kvar. I dressyren funderar jag på att rida Hampus, en ridskola ponny för skojjskull, men vi får se :)
/Hanna

Hanna - gårdagen

Elle fick följa med till ridhuset igår, så det blev ett dressyrpass. Inte så länge men jag fick rida igenom honom lite ordentligare så det kändes bra. Red på 20m volt nästan hela tiden och jobbade med att han skulle runda sig och komma upp med ryggen. Han var väldigt laddad men lyssnade ändå relativt bra, och gjorde det han skulle, nästan hela tiden. Det blev kanske 30-35 min.



/Hanna

Therese - Uppdatering sen

Hade fullt upp hela dagen igår och även idag så jag har inte haft tid/intresse att uppdatera bloggen någonting, men jag ser att Hanna har uppdaterat ganska flitigt! Duktigt!
Men uppdatering om hela helgen kommer förmodligen att komma på tisdag för imorgon har jag skola och sen körkortsteori på kvällen så jag tvivlar att jag kommer att hinna...
Men, "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"! ;)
saknar mina sötnosar!<3

Hanna - En liten del av önskelistan

Fyller ju år om 2 veckor, sen så är det ju snart Jul så här kommer en liten bit av min önskelista (a)
Väska från HV polo
Tröja från Schockemöhle
Fleecetröja från Mercedes
T-shirt från Mercedes - skulle va skitsnygg att rida i :$
Ljudsystem till bilen ( baslåda alpine 2x12, slutsteg + stereo) Random bild
  • Tröja från PK
  • Jacka från Schockemöhle
Det var en del av de, alla grejerna är ju dyra så allt blir det ju självklart inte, men vill inte ha massa små grejer som jag ändå inte kommer använda. Allt det här är ju sånt som behövs och som jag kommer använda :)
/Hanna

Hanna - " If we don't end war, war will end us"

Igår var jag och Kalle barnvakt till Hugo och Alva, till typ kanske halv ett någon gång, sen blev jag extremt åkabil sugen så vi for ut en sväng. Blev inte nå länge men en stund i alla fall. Imorse for vi och släppte ut hästarna hos mamma, Kalle tar både in och ut Tina han är ju nästan modig ;) haha. Passade på att göra bort mockningen också så det var klart då mamma kom hem från Stockholm. 

Efter det blev det att sova en stund, käka lunch sen ta ner tråden från sommarhagen, 2000 meter tråd, najs! Rullen blev rätt så full kan jag lova! Men det gick ändå hyffsat fort. 

Hade tänkt rida ett dressyrpass på Elle idag, men det är stenhårt överallt... Går bara skritta, men vi skulle kanske ner med Hingsten till ridhuset en stund ikväll så kanske tar med Elle en stund, om dom har tid att vänta på att jag ska rida, annars blir det väl en skrittur, som vanligt.. Är så less på det här vädret, vill ha snö nuuuu!! Typ några decimeter så det går att köra stöttningen och rida utan att det är hårdare än asfalten =/
Jaja, vi får ser hur det blir, mer uppdatering sen =)
<3
<3
<3
<3
- life force

/Hanna

Hanna - storm??

Igår longerade jag Elle i 25 - 30 min, det gick riktigt bra! Han var lite springig och busig men han skötte sig ändå hyffsat =)
Idag blev det vila, det är typ seriöst storm här :S Blåser hur mycket som helst! Kan de inte snöa istället?? :(

Jaja, de va väl som allt jag hade att säga för tillfället, mer uppdatering imorn :)
Kakan<3

/Hanna

Therese - Spännande!

Dagens äventyr har bjudit på mycket roligheter!
Imorse så tog vi pendeln till Globen där vi gick in på "Globen-Shopping" och trosade omkring där och jag shoppade lite olika saker. Sen så var det dags för lunch och vi stannade på en resturang och åt helstekt ytterfile med broccolimos och kryddgräddsås - det var gott!
Efter det gick vi ganska direkt till Globen och vi gick in till anexet och mässan och där gick vi runt och drömde oss bort tills klockan var nästan 3, då gick vi och intog våra platser i arenan.
Vi såg först på Agriahoppets final, sen Stockholm Trofhy. Efter det var det barbackahoppning och dom skulle försöka att slå värdrekordet på 2.10m, och det lyckades dom med eller Robert Withaker hoppade 2.12m och har numera världsrekordet i höjdhoppning barbacka. Ett stort grattis till honom!!
Till sist så var det islandstävling och det blev inte riktigt att stanna hela tiden utan jag och mamma gick ut till anexet igen och kikade lite till och jag köpte lite, men det blir ännu mer shopping imorgon, då kommer vi att ha mer tid att titta. Tagga!!
Kommer att skriva mer utförligt när jag kommer hem om allting jag har handlat och så!!


Therese - Nu...

..är det inte länge kvar innan jag och mamma beger oss mot flygplatsen för att sedan lämna skellefteå över en helg! Det kommer att bli så fruktansvärt roligt! Om jag kommer att ha tillgång till en dator så kommer ni att få uppdatering annars får vi hoppas att Hanna uppdateras flitigt i helgen! ;]

Therese - Uppdatera

Tyvärr hinner jag inte uppdatera ikväll, men jag ska försöka hinna med det imorgon innan vi far. För imorgon far jag till Stockholm och ska gå på Globen! Det kommer bli så himla kul! Någon mer som ska dit?

Therese - Dagens HISS

Dagens HISS går till Hanna som har börjat uppdatera igen! ;D
Det blir så himla mycket roligare att läsa då!!


Hanna - ingen ridning

Det blev vila för Elles del idag. Följde Kalle till garaget efter skolan han å Linus håller på byta motor sen blev ja kvar där lite längre än planerat så när jag kom hem var det bara att hoppa i duschen och ska strax bege mig mot sängen. Har nationella del 2 i engelska imorn så det känns som att det blir en tidig kväll ikväll (a)

Imorn är det jobb hela kvällen så då blir det inte heller någon ridning, men kanske torsdag annars fredag, måste ju få igån gubben nu :)

                                        +

= min kväll ^^

God natt!

/Hanna


Therese - Kvällen

Ikväll gjorde vi klart dom sista sakerna i hästarnas nya vinterhage och sen flyttade vi över dom för att dom skulle få hinna vara där ett tag innan dom skulle få komma in och sova. Hästarna trivdes bra och WIlle blev tom lite busig och försökte att dra med sig Lina men hon är så förståndig så hon struntade i honom.
Sen gick vi ut på en mini-promenad idag igen och det uppskattades, men Wille blev lite het där ett tag men det gick bra.


Therese - Ingen update

Tyvärr så hann jag inte uppdatera igår.
Men Wille fick iaf vila igår för det har ju kommit snö och Wille har inte fått sina vinterskor så det blir lite halkigt för honom så jag och mamma tog han och Lina och gick bara en liten bit på gården sen fick dom gå in och äta.

Så idag kommer jag nog inte att kunna rida heller men då blir det nog en längre promenad för båda hästarna!


Hanna - bra tag sen sist!

Usel uppdatering från min sida på sistone, tur thess är duktig iaf!
Jag har börjat rida Elle nu igen i skritt och trav, fast barbacka fortfarande. Måste bara säga att lösdrift måste ju vara det bästa! Han har satt hur mycket muskler som helst av att bara gå i hagen, hiss till det!

Hörde att ni ville att jag skulle skriva om hästar som jag haft, och det ska jag men det kommer ta ett tag så jag ska börja skriva på det och sen publicerar jag det så fort jag är färdig :)

Nu blir det sängen för min del, mer uppdatering imorn :)

/Hanna

Therese - Jatack!

Detta träns skulle jag vilja ha som dressyrträns!
Enkelt och stilrent. Inte heller så speciellt dyrt heller, kring 600kr.
Kanske ska satsa på att köpa detta då jag har köpt mig en dressyrsadel? Det hade inte suttit fel!
Ni hittar det HÄR!


Therese - Tillbaka

Nu är jag tillbaka inne igen och levande desutom ;)
Näe, det gick faktiskt bättre än jag hade trott, han var ju som väntat väldigt pigg och i början hade han lite problem att koncentrera sig så han studsade och taktade ganska mycket, men sen så bytte han sin överskottenergi till att koncentreara sig istället och det gick jättebra då. Han var så fin.
Jag tränade skänkelvikningar i skritt och det gick hur bra som helst, i slutet så gjorde han klockrena flyttningar utan att bryta sig fri från formen!

Jag är riktigt nöjd med honom. Imorgon så kommer det bli ett dressyrpass också, men det blir nog hos Holger eftersom det är så mörkt när jag kommer hem. Hoppas bara inte att det är så hårt i backen.
Jag vill verkligen att snön ska komma nu så att det går bra att rida överallt för nu är det bara hårt och jävligt..


Therese - Nu j*klar

NU ska jag ut i stallet och ta in Wille och ska rida honom första gången sen hans vila och vi får se hur det riktigt går...Hoppas att han håller sig någolunda lugn iaf ;)

Uppdaterar då jag kommer in igen!

Therese - Bläää

Usch, det kommer inte bli någon bra uppdatering från min sida i helgen eftersom jag har FULLT upp.
Imorgon ska jag vara på Andertorpsskolan på Öppet Hus och snacka om min skola sen direkt efter det bär det av til stallet för att förbereda inför kvällsaktiviteten som kommer vara och där blir det övernattning och sen på söndag morgon ska jag iväg tidigt för att fara på clinic och på eftermiddagen får jag komma hem, och då SKA jag ut och rida Wille, så kanske hinner uppdatera på söndag-kväll. Hoppas!

Therese - Fråga till er läsare

Fick en kommentar där det stod - "kan du inte lägga ut bilder på dina outfits?=)"

Så min fråga till ER är om ni vill ha bilder på mina outfits, och vad räknar ni då som outfits? Vill ni ha bilder på t ex, schabraken med matchande huva och benlindor, eller vill ni ha bilder då Wille har på sig olika outfits? Eller vill ni ha det helt annars, isf hur?=)


Therese - Foder & Träning

Jag är inte så bra på att skriva om foder och träning, men jag ska försöka göra det bästa av saken.


FODER:
Wille går bara på "Grov 90". Varför? När vi köpte honom så gav förra ägaren honom det och hon tyckte att det funkade bar på honom så att vi fortsatte att ge honom det och det funkar riktigt bra. Han får i sig alllting han behöver och han trivs bra med detta foder.
Vi ger honom också B-vitamin en gång per dag och det är både för pälsen (vet att det finns de som säger att det inte fungerar men det är iaf inte dåligt att ge b-vitamin) och även sen för hans hovar, för han har väldigt dåli hovkvalitet och efter att vi började ge honom b-vitamin så blev dom lite bättre sen smörjer vi även med "Cornucrecine".

Foderstat:
Morgon: 5dl Grov
Kvälll: 5dl Grov - 30ml B-vitamin - 2kg hö

På dagarna så går Wille ute i hagen på rundbal så han har fri tillgång till hö under dagen.


TRÄNING:
Jag rider oftast Wille 5-6 dagar i veckan beroende på olika faktorer. Det är mycket uteritter och dressyr och dom gånger han följer med till hoppspecialen så blir det hoppning ca 1 gång i veckan.

 

När jag börjar rida så är jag alltid jättenoga med att skritta fram honom ordentligt så han blöir varm och mjuk i muskler och leder, sen så börjar jag arbeta honom i skritt i båda varven och känna på honom beroende på vad det är för övning/syfte med ridpasset.

När det känns bra så börjar jag att trava, brukar oftast köra mycket övergångar mellan skrirr ich trav och även trav och halt. Brukar trava honom ett tag, sen brukar han få skritta på långa tyglar, sen så börjar jag trava igen och denna gången lite längre tid och sen får han skritta igen men på korta tyglar sen så travar jag och galopperar jag. När jag känner mig klar så lägger jag ner honom  i trav och efter det skrittar jag av honom i minst 10min.

Ridpassen brukar bli mellan 30-60min beroende på vilken övning jag rider och hur intensivt jag rider. Även på vilket humör Wille och jag är på.

(Detta är ju inte en utförlig beskrivning hur ridpasset går till utan detta är bara en överblick över hur mycket jag travar t ex)

Nu vet inte jag om detta var hur ni ville ha det, men jag hoppas att ni fattar det och att det inte blev för drygt att läsa?!


Therese - Roligt

Tycker att det är roligt att se att statestiken ökar trots att det inte är någon bra uppdatering. Men jag lovar att till helgen eller iaf efter helgen så kommer uppdateringen att komma igång igen från min sida och jag hoppas att Hanna snart får Elle skodd så hon också kan börja uppdatera igen!
Tycker alla borde skriva någonting som ni vill att jag eller Hanna ska skriva om eller svara på så att ni får lite mer uppdatering här.

P.S. Inlägget om foder och träning är påväg.. D.S.

Therese - Nya tillskottet

Tänkte att jag skulle berätta om vårat nya tillskott på våran gård:

Dartster Lina
varmblodsto
f.1989
e: Dartster F.
u: Frostelina

En mycket trevlig och supergo dam i sina bästa år! Hon är social och trevlig mot alla människor och djur.
Hon har endast stått som sällskap i flera år så hon har ingen kondition eller muskler, men min tanke är att jag sakta med säkert ska få upp hennes kondition lite grand så att vi kan komma ut på lättare skogsturer någon gång då och då!

Kommer att skriva om henne här på bloggen så ni kommer att få följa vad som händer!


Therese - Shoppingen

Nu kommer det bilder på det som jag shoppade under helgen:

Köpte ett tre-delat bett med fasta ringar i en Häst-shop som fanns på Strömsholm-anläggningen

Sen sakerna från Hööks:

Julbenskydden på denna bilden


Julluvan på denna bild


Tolksele


Nack- och nosludd


Therese - Hemma!

Nu har jag kommit hem igen! Eller jag om ju hem tidigt imorse kan man säga.
Det har varit en superrolig helg i Strömsholm men massa trevliga personer! :D
Tänkte sammanfatta lite kort.
I fredags kl.17 (efter lite strul) lämnade vi Skellefteå, sen kl 03.00 var vi framme på vandrarhemmet i Strömsholm, så då fick man göra sig "hemmastadda" i sina rum och sen gå och sova.
Sen lördagmorgon kl.8 var det frukost och efter det for vi till Ridskolan Strömsholm och gick på rundvandring och kollade på allting fint, senare så satt vi och pratade om demokrati och lite annat.
Sen söndag så gick vi till Strömsholm igen och nu var det Clininc med Per Sandgaurd och Jens Fredricsson och det var riktigt roligt faktiskt sen efter det var det lite specialnr. som vi fick se.
Kl. 14.00 så lämnade vi Strömsholm och påväg hemåt och då stannade vi och shoppade på Hööks. Hittade lite fina saker som jag kommer att slänga ut senare!
Sen kl. 02.00 kanske var vi hemma i skellefteå och 03.00 var jag klar att gå och sova!

Det var min helg lite kortfattat. Jag hoppas att det inte blev för svårt att förstå..?!

P.S. jag fick en kommentar om att jag skulle skriva om foder och träning och det KOMMER jag att göra men jag vet inte riktigt när jag kommer att ha tid att skriva klart den, men håll utkik! D.S.

Therese - Strömsholm

Nu sitter jag på bussen påväg till Strömsholm! Uppdateringen kommer inte vara bra från min sida, men ni får ha det super allihopa!:D

Therese - Det blev så

Det blev så att Wille fick vila idag, då jag inte kände mig tillräckligt pigg och mamma var inte hemma. Så det blir ingen löshoppning imorgon utan Willes "vila" börjar nu så han kommer att få stå iaf i en vecka, kanske längre beroende på hur han är! Så om det är någon som behöver hjälp med sin häst så är det bara höra av sig;] Så uppdateringen från min sida vet jag inte hur den kommer att vara eftersom jag inte kommer att ha någonting att skriva om så, men jag kommer nog att slänga in lite inlägg nu och då och kommer kanske köra lite hiss och diss ganska ofta, eller har ni någonting annat ni skulle vilja så lämna en kommentar!:]

Hanna - värdelös uppdatering

vet att det är värdelös uppdatering just nu.. Men Elle står ju pga. av skon så har inte något direkt att skriva om.. Men det mamma skriver om Tina och Kakan på sin blogg så ni kan ju kolla in den : http://lottaolin.blogg.se/ :)
/Hanna

Therese - Jaha

Just nu ligger jag hemma i soffan med 40° feber...USCH.... känner mig helt slut, sen har jag så sjukt ont i halsen så jag kan inte äta någonting heller och då blir inte saken bättre..
Wille kommer att få vila idag om inte jag blir bättre så jag kan longer, tömköra eller fara ut på en promenad, annars kanske mamma kan göra någonting med honom. Annars blir det helt enkelt vila för honom.
Egentligen skulle det vara bra om han fick röra på sig idag för planen var att han skulle till ridhuset imorgon och löshoppas men nu får vi ju se hur det blir eftersom jag inte är frisk idag...


saknar denna känsla..

Therese - Vila..

Idag blev det tyvärr vila för Wille då jag hade risk 1an på körskolan och den slutade så sent så jag hann inte med att rida.
Imorgon kommer inte Wille att följa med till hoppspecialen, han ska få vila från den ett tag nu eftersom han ska få en viloperiod nu i slutet av denna vecka och ett tag framåt!


gamal bild..

Therese - My love!♥

Det blev som jag tidigare skrev idag att jag for till Holger och red dressyr på Wille. Jag tog gramanen också. Jag började att ställa honom mycket åt båda hållen i båda varven och han var hur mjuk och fin som helst! Sen så började jag trava och han var fortfarande mjuk och fin, han blev lite pigg men tog mina förhållningar riktigt bra! Sen så utmanade jag ödet och provade att galoppera....han var ASFIN!! Han lyssnade på varenda förhållning eller hjälp jag gav honom och han studsade nästan ingenting, det var bara lite i början i första fattningen sen slutade han helt och jobbade på bra genom hela kroppen!
Jag är så himla nöjd över det här ridpasset. Det behövdes verkligen för att mitt självförtroende och positiva inställning skulle komma tillbaka!!

¨
Det är stunder som dessa som jag inser hur mycket du verkligen betyder för mig, och hur tur jag har som har dig!
Du betyder så otroligt mycket för mig, även om det inte alltid går som jag vill så är du ändå  a m a z i n g  i mina ögon och det är det enda som betyder något. Jag skiter i vad alla andra tycker.
Du är den jag älskar!♥

Therese - Planer

Idag blir det nog att rida ett lugnt dressyrpass med Wille för ridbanan har inte torkat ihop någonting nu...
Hoppas på att det går bättre än vad det har gjort dom senaste dagarna.

Hanna - kass uppdatering..

Uppdateringen har varit kass, ja vet.. Ska bättra mig!
Elle vilar fortfarande då hovslagaren inte har varit här än, så jag raspar hoven osv. för att hålla den så hel som möjligt, den har gått sönder lite, men det är sånt som ändå ska bort då han blir verkad så det är ingen fara.
Vi har varit ut med kakan också, fortsatt med att han ska ha på sig gjorden, och sist satte vi en töm på ena sidan så jag gick bakom honom och lät den slänga mot benet osv, han är helt obrydd - fina hästen<3 Vi tränade lite på att han ska lyssna på kommando för start och stopp då jag går bakom, det går också jätte bra! Han är så duktig!
/Hanna

Therese - Hemma

Nu har jag kommit hem från en trevlig helg i Luleå med Michelle! Ser dock att Hanna inte alls har uppdaterat någonting..usch på henne! Men nu kommer uppdateringen bli bättre från min sida och jag hoppas Hanna bättrar sig också!;]

Therese - I helgen

I helgen kommer inte jag att vara hemma så då kommer det inte heller vara någon uppdatering från min sida, men jag hoppas att hanna uppdaterar flitigt ;]

Therese - Hoppspsecialen

Det blev så att jag for till hoppspecialen med Wille igår och det gick...jag vet inte vad jag ska säga....
Det gick väl bättre än jag trodde men det gick verkligen inte bra. En sak som var positiv var att han var lugnare än vanligt när vi hoppade banan, men före det var allting bara bajs...

Jag ska hålla igång Wille nu denna vecka ut sen halva nästa vecka sen ska han få 1 eller 2 veckors vila och se om det blir bättre. Det är mest troligt pälsättningen som stör honom, så vi ska se om det blir bättre om han bara får gå och skrota i hagen ett tag..


jag vet att han har  v ä r l d e n s  finsate hoppstil...

Therese - Idag

Idag är det ju hoppspecialen. Men det är tyvärr inte säkert att jag kommer kunna fara på den då jag har åkt på feber... så jävla typiskt..
Men jag hoppas att det blir lite bättre så jag kanske kan försöka att vara med så gott det går!


Therese - Igår

Igår for jag till Holger och skulle rida dressyr där men Wille kunde verkligen inte trava, det enda han kunde göra var att skritta och galoppera, så det blev inte ett så jättelångt ridpass med mycket galopp och det gick ganska bra. Han studsade och stid på bakbenen några gånger men jag är inte förvånad när det är det enda han har gjort nu i en vecka dryg..hoppas bara inte att det blir som förra hösten/vinter...


vet att jag ser stor ut på denna bilden....

Hanna - typiskt..

Sorry för min usla uppdatering, men har varit borta varje kväll.
Elle fick vila igår eftersom han hade gått kurs hela helgen, idag hade jag tänkt gå ut och gå med han men då hade han tappat en sko... Igen... Slitit sönder hoven litegrann, och han vill ju inte gå ett steg på grus utan skor så då fick han vila idag igen.. Ingen hoppspec imorn =/
<3

RSS 2.0